• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
    Find
  • Hovednummer

    +45 3333 7171

    • Man-fre: 09.00 - 17.00

    Investering Direkte

    +45 5585 0435

    Man-fre: 09.00 - 17.00

    Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

    Support til Netbank
    70 105 501
    Man-tors: 08.00 - 21.00
    Fredag:      08.00 - 18.00
    Lørdag:     10.00 - 18.00
    Søndag:    10.00 - 21.00

    Spær dit kort
    70 20 70 20

    Bliv kunde

    70 10 17 08

DelClose

Store globale aktiestigninger i årets første måneder

Kvartalsnyt: Store stigninger i globale aktier og på tværs af Danske Invests afdelinger. Administrerende direktør, Robert Mikkelstrup, ser tilbage på årets første tre måneder.

Årets første kvartal er gået på hæld med store stigninger i globale aktier anført af USA, Europa og Japan.

Det lykkedes på trods af inflation, markant mindre forventet pengepolitisk lempelse og væsentligt højere renter. Med 2022 i klar erindring, hvor aktier og obligationer nærmest faldt i tandem, er det bemærkelsesværdigt. 2023 så til gengæld gode stigninger på tværs af aktier og obligationer. Men træder vi et skridt tilbage, er det måske det mest synlige bevis for, at de finansielle markeder er ved at vende tilbage til normalen.

Drivkraften bag de stigende aktier er efter vores vurdering, at styrken i amerikansk økonomi overraskede markedet. Og det blev cementeret i marts. Arbejdsmarkedet overraskede igen ved stærk jobskabelse i februar, og generelt var vækstdata igen stærkere end ventet.

Danske Invest USA Restricted* og Danske Invest USA Indeks* klarede sig da også næst- og tredjebedst blandt vores fonde i første kvartal med et afkast på 13,34 procent og 12,96 procent. Kun Danske Invest Teknologi Invest* var bedre med et afkast på 17,12 procent (og består primært af amerikanske teknologiaktier i øvrigt). Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negativt.

LÆS MERE: The Magnificent Seven dominerer amerikanske aktier

De ti fonde med højest afkast i første kvartal 2024:

Forening Fond Afkast Q1 i pct. Afkast 3 år i pct.
Investeringsforeningen Danske Invest Teknologi Indeks KL 17,12 56,50
Investeringsforeningen Danske Invest Index USA Restricted - Akkumulerende, klasse DKK 13,34 50,14
Investeringsforeningen Danske Invest USA Indeks, klasse DKK d 12,96 45,68
Investeringsforeningen Danske Invest Danmark Indeks ex OMXC20, klasse DKK d 11,96 18,36
Investeringsforeningen Danske Invest Index Global AC Restricted - Akkumulerende, klasse DKK 11,64 35,37
Investeringsforeningen Danske Invest Global Indeks, klasse DKK d 11,43 38,36
Investeringsforeningen Danske Invest Global Ansvarlig Portefølje 80, DKK 11,05  
Investeringsforeningen Danske Invest Japan, klasse DKK d 10,39 33,02
Investeringsforeningen Danske Invest Danmark Fokus, klasse DKK d 10,32 20,08
Investeringsforeningen Danske Invest USA Indeks - Akkumulerende, klasse DKK h 9,94 24,45

I den anden ende af skalaen finder vi lange og mellemlange globale indeksobligationer samt Nye Markeder Obligationer*, som gav negativt afkast, fordi inflationen forblev høj. Det samme gjaldt Danske Invest Bioteknologi* som gav et negativt afkast på 0,39 procent. Bioteknologisektoren blev ramt dobbelt, fordi den dels har anker i sundhedssektoren, som er mindre følsomme overfor bevægelser i samfundsøkonomien. Dels har sektoren er et stærkt tilt mod egen vækst. Begge dele er noget investorerne går uden om, når økonomien er stærk som nu.

Årets første to måneder byder altid på begrænset nye data fra Kina, idet myndighederne publicerer det meste data for januar og februar samlet. Det skyldes udsvingene omkring det kinesiske nytår. Derfor flyver markedet altid lidt i blinde i årets første måneder, mens marts byder på det første overordnede billede for Kina. Og i år var data moderat stærkere end ventet, og det afspejler sig også i Danske Invest Kina*, som i 2024 har givet et marginalt positivt afkast efter nogle udfordrende år.

De ti fonde med lavest afkast i første kvartal 2024:
 
Forening Fond Afkast Q1 i pct. Afkast 3 år i pct.
Investeringsforeningen Danske Invest Globale Lange Indeksobligationer - Akkumulerende, klasse DKK h -1,17 -12,43
Investeringsforeningen Danske Invest Globale Lange Indeksobligationer, klasse DKK d h -1,14 -12,33
Investeringsforeningen Danske Invest Nye Markeder Obligationer Lokal Valuta, klasse DKK d -0,54 1,78
Investeringsforeningen Danske Invest Globale Mellemlange Indeksobligationer, klasse DKK d h -0,51 -0,40
Investeringsforeningen Danske Invest Nye Markeder Obl. Lokal Valuta - Akkumulerende, klasse DKK -0,48 2,09
Investeringsforeningen Danske Invest Bioteknologi Indeks KL -0,39 4,95
Investeringsforeningen Danske Invest Kina, klasse DKK d 0,30 -44,27
Investeringsforeningen Danske Invest Euro High Yield-Obligationer - Akkumulerende, klasse DKK h 0,41 -3,82
Investeringsforeningen Danske Invest Mix Obligationer - Akkumulerende, klasse DKK h 0,41 -6,60
Investeringsforeningen Danske Invest Global High Yield Bonds - Accumulating, class EUR h 0,46 -4,13
 

Vær altid opmærksom på risici

Der er altid risici forbundet med investering. Investering i ovenstående fonde kan indebære forskellige typer af risici afhængig af hvilken type fonde, du vælger at investere i. Aktiemarkederne kan svinge meget og kan falde væsentligt og dermed påvirke afkastet i aktiefonde eller blandede fonde som fx Global Ansvarlig Portefølje i negativ retning. Udsving kan blandt andet være en reaktion på selskabsspecifikke, specielle markedsmæssige eller økonomiske forhold, herunder også udvikling i landets valuta og rente. Fonde, der for eksempel kun investerer i et enkelt land som USA eller en enkelt sektor som teknologi, giver en risiko for, at netop dette land eller denne sektor kan blive udsat for specielle politiske eller reguleringsmæssige tiltag.

Investeringer i obligationsfonde kan indebære en kreditrisiko på de underliggende obligationer – herunder også selskabsspecifikke risici, hvis fonden investerer i virksomhedsobligationer. Derudover kan udsving i renten samt generel markedsuro enten globalt eller i det pågældende marked, som obligationsfonden er eksponeret mod, påvirke afkastet. 

Derudover indebærer investeringerne også en bæredygtighedsmæssig risiko som miljø, sociale og ledelsesmæssige omstændigheder kan påvirke værdien af investeringerne negativt.  
 

 

Europas bedste rentehedgefond

Ud over investeringsforeninger tilbyder Danske Invest også såkaldte alternativer, hvilket er investeringer, som ikke er aktier, obligationer og kontanter. Det kan i stedet være for eksempel ejendomme, råvarer, infrastruktur og unoterede aktier. 

Vores rentehedgefond Danske Invest PCC Ltd Hedge Fixed Income Relative Value Fund* vandt i marts en prestigefyldt Eurohedge Award som den allerbedste på sit felt i Europa i 2023 – og med et afkast på knapt 25 procent var det da også et år udover det sædvanlige. 

EuroHedge Awards kan populært sagt sammenlignes med europamesterskabet for hedgefonde, og tidligere er vores to andre Danske Invest-rentehedgefonde også løbet med hæderen. 
Men hvad er det særlige ved rentehedgefonde, og hvorfor er de interessante? Helt kort fortalt er det en fond, der forsøger at skabe afkast til investorerne via forskellige investeringer i obligationer og lidt mere avancerede renteprodukter som for eksempel swaps og futures. Det kan du læse meget mere om i nedenstående artikel. 

Danske Invest PCC Ltd Hedge Fixed Income Relative Value Fund gav i første kvartal et afkast på 7,72 procent, mens det over tre år er blevet til et afkast på 17,03 procent. 

LÆS MERE: Rentehedgefond kåret som Europas bedste


Invester i alternativer med Danske Invest

Danske Invest tilbyder ud over rentehedgefonden også to andre alternative investeringsfonde til detail-investorer. 

Danske Invest Alternatives – Offensive*, som investerer direkte eller indirekte i en diversificeret portefølje bestående af for eksempel private equity, infrastruktur, alternative renteinvesteringer, anden fast ejendom samt i visse likvide aktiver. Alternatives – Offensive gav i årets tre første måneder et afkast på 2,58 procent. Over tre år lyder afkastet på 44,55 procent. 

Danske Invest Alternatives – Defensive investerer direkte eller indirekte i en diversificeret portefølje bestående af for eksempel infrastruktur, alternative renteinvesteringer, skovbrug og landbrug, fast ejendom samt i visse likvide aktiver. Alternatives – Defensive gav et afkast på 1,24 procent i første kvartal, mens afkastet set over tre år er 16,18 procent.

Fælles for ovenstående fonde er, du kun kan investere via din investeringsrådgiver i Danske Bank, hvis du opfylder en række særlige krav – det indebærer blandt andet du skal investere et minimumsbeløb, og at du skriver under på, at du er bekendt med de relevante risici ved investeringen, herunder at der ikke er daglig mulighed for at komme ind og ud af fonden. Risici for alternative investeringer indebærer udover risikoen for markedsuro og kursfald på de finansielle markeder også risici som fx risiko ved brug af gearing og likviditetsrisiko, da alternative investeringer typisk er langt mindre likvide end traditionelle børsnoterede aktier og obligationer.  


Vi styrker holdopstillingen i Danske Invest-fondene

I Danske Invest har vi løbende fokus på, at de bedste porteføljeforvaltere varetager investeringerne i vores fonde. Og for at gøre vores fremtidige setup endnu bredere og stærkere har vi lavet partnerskaber med nogle af verdens største og dygtigste kapitalforvaltere, som fremover kan forvalte investeringerne i en række Danske Invest-fonde inden for både aktier og obligationer. 

Vores investorer vil fortsat have adgang til præcis det samme brede produktudbud som hidtil. Med de nye forvaltere får investorerne blot adgang til endnu stærkere produkter, uden at vi hæver priserne.

Yderligere er det vigtigt at pointere, at fondene selvfølgelig fortsat følger Danske Invests processer og politik for ansvarlige investeringer. Uanset hvem der forvalter vores fonde, spiller ansvarlighed altid en vigtig rolle.

LÆS MERE: Vi styrker holdopstillingen i Danske Invest-fondene


Danskerne investerer igen – og det mærker Danske Invest

Danskerne er igen begyndt at investere i fonde. Ifølge Finans Danmark købte danskerne fonde for netto 3,7 milliarder kroner i januar 2024. Beløbet er det største månedlige nettokøb i 11 måneder.

I Danske Invest har vi også oplevet en større interesse for vores fonde – en tendens vi allerede så i 2023 og som er fortsat ind i 2024. Danske Invests nettosalg i januar var over 35 procent af det samlede nettosalg af fonde i Danmark. Det kan du læse mere om her: Danskerne investerer igen – og det mærker Danske Invest.

Med den gode nyhed om, at vores produkter gavner flere investorer, ønsker jeg dig et fortsat godt forår. 

Robert Mikkelstrup
Administrerende direktør i Danske Invest


*Disse fonde er nævnt i artiklen:

Data for Danske Invest Teknologi Indeks KL: De årlige afkast er 52,2% (mar 2023-mar 2024), -10,0% (mar 2022-mar 2023), 14,3% (mar 2021-mar 2022), 59,4% (mar 2020-mar 2021), 5,5% (mar 2019-mar 2020), 26,2% (mar 2018-mar 2019), 16,5% (mar 2017-mar 2018), 30,2% (mar 2016-mar 2017), -6,2% (mar 2015-mar 2016), 44,0% (mar 2014-mar 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest Index USA Restricted - Akkumulerende, klasse DKK: De årlige afkast er 35,2% (mar 2023-mar 2024), -7,6% (mar 2022-mar 2023), 20,2% (mar 2021-mar 2022), 47,3% (mar 2020-mar 2021). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her. Startdato: 03.03.2020

Data for Danske Invest USA Indeks, klasse DKK d: De årlige afkast er 30,8% (mar 2023-mar 2024), -7,1% (mar 2022-mar 2023), 19,8% (mar 2021-mar 2022), 41,3% (mar 2020-mar 2021), -14,9% (mar 2019-mar 2020), 14,9% (mar 2018-mar 2019), -3,2% (mar 2017-mar 2018), 24,3% (mar 2016-mar 2017), -7,3% (mar 2015-mar 2016), 38,6% (mar 2014-mar 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest Danmark Indeks ex OMXC20, klasse DKK d: De årlige afkast er 11,4% (mar 2023-mar 2024), 2,2% (mar 2022-mar 2023), 3,9% (mar 2021-mar 2022), 64,9% (mar 2020-mar 2021), -11,8% (mar 2019-mar 2020), 4,3% (mar 2018-mar 2019), 12,7% (mar 2017-mar 2018), 20,2% (mar 2016-mar 2017), 12,0% (mar 2015-mar 2016), 15,3% (mar 2014-mar 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest Index Global AC Restricted - Akkumulerende, klasse DKK: De årlige afkast er 28,0% (mar 2023-mar 2024), -6,7% (mar 2022-mar 2023), 13,3% (mar 2021-mar 2022), 43,7% (mar 2020-mar 2021). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her. Startdato: 03.03.2020

Data for Danske Invest Global Indeks, klasse DKK d: De årlige afkast er 26,0% (mar 2023-mar 2024), -5,2% (mar 2022-mar 2023), 15,9% (mar 2021-mar 2022), 43,7% (mar 2020-mar 2021), -8,5% (mar 2019-mar 2020), 13,8% (mar 2018-mar 2019), -1,1% (mar 2017-mar 2018), 21,5% (mar 2016-mar 2017), -9,4% (mar 2015-mar 2016), 35,5% (mar 2014-mar 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest Global Ansvarlig Portefølje 80, DKK: De årlige afkast er 22,1% (mar 2023-mar 2024). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her. Startdato: 01.09.2022

Data for Danske Invest Japan, klasse DKK d: De årlige afkast er 28,0% (mar 2023-mar 2024), 3,7% (mar 2022-mar 2023), 0,3% (mar 2021-mar 2022), 31,7% (mar 2020-mar 2021), -6,3% (mar 2019-mar 2020), -4,2% (mar 2018-mar 2019), 6,1% (mar 2017-mar 2018), 23,8% (mar 2016-mar 2017), -9,8% (mar 2015-mar 2016), 41,6% (mar 2014-mar 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest Danmark Fokus, klasse DKK d: De årlige afkast er 14,3% (mar 2023-mar 2024), -1,0% (mar 2022-mar 2023), 6,1% (mar 2021-mar 2022), 48,2% (mar 2020-mar 2021), -3,7% (mar 2019-mar 2020), -0,5% (mar 2018-mar 2019), 0,8% (mar 2017-mar 2018), 13,1% (mar 2016-mar 2017), 6,7% (mar 2015-mar 2016), 39,9% (mar 2014-mar 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest USA Indeks - Akkumulerende, klasse DKK h: De årlige afkast er 27,0% (mar 2023-mar 2024), -13,1% (mar 2022-mar 2023), 12,7% (mar 2021-mar 2022), 49,6% (mar 2020-mar 2021), -18,8% (mar 2019-mar 2020), 2,2% (mar 2018-mar 2019), 7,5% (mar 2017-mar 2018), 15,4% (mar 2016-mar 2017), -1,7% (mar 2015-mar 2016), 8,6% (mar 2014-mar 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest Globale Lange Indeksobligationer - Akkumulerende, klasse DKK h: De årlige afkast er -2,6% (mar 2023-mar 2024), -13,3% (mar 2022-mar 2023), 3,8% (mar 2021-mar 2022), 4,9% (mar 2020-mar 2021), 1,3% (mar 2019-mar 2020), 0,2% (mar 2018-mar 2019), 0,0% (mar 2017-mar 2018), 4,0% (mar 2016-mar 2017), -0,8% (mar 2015-mar 2016), 9,0% (mar 2014-mar 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest Globale Lange Indeksobligationer, klasse DKK d h: De årlige afkast er -2,6% (mar 2023-mar 2024), -13,2% (mar 2022-mar 2023), 3,7% (mar 2021-mar 2022), 4,9% (mar 2020-mar 2021), 1,2% (mar 2019-mar 2020), 0,2% (mar 2018-mar 2019), 0,1% (mar 2017-mar 2018), 4,0% (mar 2016-mar 2017), -0,9% (mar 2015-mar 2016), 9,0% (mar 2014-mar 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest Nye Markeder Obligationer Lokal Valuta, klasse DKK d: De årlige afkast er 5,8% (mar 2023-mar 2024), 0,9% (mar 2022-mar 2023), -4,7% (mar 2021-mar 2022), 5,1% (mar 2020-mar 2021), -6,1% (mar 2019-mar 2020), -1,1% (mar 2018-mar 2019), -1,8% (mar 2017-mar 2018), 12,6% (mar 2016-mar 2017), -8,2% (mar 2015-mar 2016), 5,3% (mar 2014-mar 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest Globale Mellemlange Indeksobligationer, klasse DKK d h: De årlige afkast er -0,1% (mar 2023-mar 2024), -3,8% (mar 2022-mar 2023), 3,6% (mar 2021-mar 2022), 5,5% (mar 2020-mar 2021), -0,2% (mar 2019-mar 2020), -0,5% (mar 2018-mar 2019), -0,9% (mar 2017-mar 2018), 0,1% (mar 2016-mar 2017), -0,7% (mar 2015-mar 2016). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest Nye Markeder Obl. Lokal Valuta - Akkumulerende, klasse DKK: De årlige afkast er 5,9% (mar 2023-mar 2024), 1,1% (mar 2022-mar 2023), -4,7% (mar 2021-mar 2022), 6,0% (mar 2020-mar 2021), -5,2% (mar 2019-mar 2020), -1,1% (mar 2018-mar 2019), -1,6% (mar 2017-mar 2018), 13,0% (mar 2016-mar 2017), -7,8% (mar 2015-mar 2016), 4,1% (mar 2014-mar 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest Bioteknologi Indeks KL: De årlige afkast er -0,1% (mar 2023-mar 2024), 6,8% (mar 2022-mar 2023), -1,6% (mar 2021-mar 2022), 13,6% (mar 2020-mar 2021), -11,0% (mar 2019-mar 2020), 24,5% (mar 2018-mar 2019), 9,7% (mar 2017-mar 2018), 25,6% (mar 2016-mar 2017), -31,0% (mar 2015-mar 2016), 94,9% (mar 2014-mar 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest Kina, klasse DKK d: De årlige afkast er -19,5% (mar 2023-mar 2024), -6,9% (mar 2022-mar 2023), -25,7% (mar 2021-mar 2022), 46,9% (mar 2020-mar 2021), -6,0% (mar 2019-mar 2020), 0,8% (mar 2018-mar 2019), 13,5% (mar 2017-mar 2018), 28,3% (mar 2016-mar 2017), -19,1% (mar 2015-mar 2016), 47,5% (mar 2014-mar 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest Euro High Yield-Obligationer - Akkumulerende, klasse DKK h: De årlige afkast er 8,4% (mar 2023-mar 2024), -8,1% (mar 2022-mar 2023), -3,4% (mar 2021-mar 2022), 20,9% (mar 2020-mar 2021), -9,5% (mar 2019-mar 2020), -1,0% (mar 2018-mar 2019), 5,0% (mar 2017-mar 2018), 8,7% (mar 2016-mar 2017), -2,0% (mar 2015-mar 2016), 5,0% (mar 2014-mar 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest Mix Obligationer - Akkumulerende, klasse DKK h: De årlige afkast er 4,9% (mar 2023-mar 2024), -6,0% (mar 2022-mar 2023), -5,3% (mar 2021-mar 2022), 3,8% (mar 2020-mar 2021), -3,6% (mar 2019-mar 2020), 1,3% (mar 2018-mar 2019), 1,6% (mar 2017-mar 2018), 3,7% (mar 2016-mar 2017), -1,3% (mar 2015-mar 2016), 2,6% (mar 2014-mar 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest Global High Yield Bonds - Accumulating, class EUR h: De årlige afkast er 6,6% (mar 2023-mar 2024), -6,6% (mar 2022-mar 2023), -3,7% (mar 2021-mar 2022), 21,4% (mar 2020-mar 2021), -10,0% (mar 2019-mar 2020), 3,3% (mar 2018-mar 2019), 1,2% (mar 2017-mar 2018), 16,0% (mar 2016-mar 2017), -5,8% (mar 2015-mar 2016), -0,6% (mar 2014-mar 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest PCC Limited Hedge Fixed Income Relative Value Fund, DKK Sub-Class: De årlige afkast er 27,7% (mar 2023-mar 2024), 1,4% (feb 2022-feb 2023), -7,1% (feb 2021-feb 2022), 13,7% (feb 2020-feb 2021), 2,8% (feb 2019-feb 2020), 3,4% (feb 2018-feb 2019), 7,0% (feb 2017-feb 2018), 16,2% (feb 2016-feb 2017), -3,0% (feb 2015-feb 2016), 8,8% (feb 2014-feb 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest SICAV - SIF Alternatives - Offensive Class C d: De årlige afkast er 10,0% (mar 2023-mar 2024), 6,4% (feb 2022-feb 2023), 35,4% (feb 2021-feb 2022), 8,6% (feb 2020-feb 2021), 7,8% (feb 2019-feb 2020), 1,4% (feb 2018-feb 2019), -1,6% (feb 2017-feb 2018). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Danske Invest SICAV - SIF Alternatives - Defensive Class C d: De årlige afkast er 6,9% (mar 2023-mar 2024), 3,1% (feb 2022-feb 2023), 6,1% (feb 2021-feb 2022), 0,7% (feb 2020-feb 2021), 1,5% (feb 2019-feb 2020), -0,4% (feb 2018-feb 2019), -0,1% (feb 2017-feb 2018). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Denne publikation er markedsføringsmateriale og udgør ikke investeringsrådgivning. 
Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negative. 
 
Rådfør dig altid med dine professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering. 

Vi henviser dig til at læse prospektet og dokumentet med central information, inden du træffer en endelig investeringsbeslutning.  Et sammendrag af investorrettigheder er tilgængeligt på dansk og kan sammen med mere information om fondenes bæredygtighedsrelaterede egenskaber findes her på vores fonde under den specifikke fondsside. Beslutningen om at investere i fonden bør træffes under hensyntagen til alle fondens miljømæssige og/eller sociale karakteristika og bæredygtige investeringsmål som beskrevet i prospektet, §62-dokument eller scheme particulars.

Danske Invest Management A/S kan beslutte at opsige aftalerne, som er indgået med henblik på markedsføring af dets fonde. 






 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.