Om Danske Invest

Danske Invest er merkenavnet på alle verdipapirfondene i Danske Bank konsernet. Danske Invest forvalter ca. 98 milliarder euro ved utgangen af 2023.

Danske Invest tilbyr et bredt spekter av høykvalitetsaksje – og obligasjonsfond til investorer i Norden, Tyskland og Luxemburg. De enkelte fondene investerer innen spesifikke investeringsområder, som f.eks. europeiske aksjer eller globale obligasjoner.

Fondene distribueres via bankene i Danske Bank konsernet samt andre utvalgte banker og finansielle institusjoner. 

Vi benytter oss av mange forvaltere. En viktig del av vår jobb er derfor å identifisere kompetente forvaltere med ekspertise innenfor de aktuelle investeringsområdene.

Vår hovedforvalter er Danske Invest Asset Management AS og Danske Bank Asset Management, men Danske Invest samarbeider også med andre forvaltere rundt om i verden. For deg som investor betyr dette at Danske Invest kan tilby deg adgang til investeringsmuligheter i beste klasse, uansett om du er interessert i europeiske obligasjoner eller kinesiske aksjer.

Klikk her for å se informasjon om klage adgang mot Danske Invest Asset Management AS

Om Danske Bank
Målt på totale aktiva er Danske Bank konsernet det største finansielle foretaket i Danmark og et av de største foretakene i den nordiske regionen. For mer informasjon vennligst besøk: Danske Banks website

 

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.